Welke make up moet ik in huis hebben?

Er zijn veel meiden met een arsenaal aan make up. En dan ook nog eens waar nooit en te nimmer gebruik van wordt gemaakt. Daarom zullen wij voor jou de meest gebruikte en voorkomende make up artikelen voor je uitlichten, zodat je make up tas/kast weer voorzien is van een goed arsenaal aan make up. Maar hierbij ook gedacht aan het onnodig uitgeven van geld aan make up artikelen.

Nagelverzorging

Omtrent nagelverzorging zijn er een aantal producten die je kunt aanschaffen om toe te voegen aan jouw make up collectie. Zo kunt u nagellak altijd wel aanschaffen, want dit wordt door elke vrouw wel gebruikt. Om dit weg te halen heb je echter ook nagellakremover en watjes nodig. Vaak bezig met je nagels? Dan kan je ook een nageldroger aanschaffen. Deze helpt je bij het drogen van de nagellak, wanneer je hiermee mee bezig bent geweest.

Poeders

Om een gelijkmatige of gezonde kleur aan je huid te geven wordt er tegenwoordig veel gebruik gemaakt van foundation. Dit is het eerste product wat je hierbij nodig hebt. Hiernaast is het echter ook nodig om een kwast of een sponsje aan te schaffen. Hiermee breng je de foundation aan en dit zorgt voor een gelijkmatig proces.

Er zijn tal van merken. Het is verstandig om een voorkeur te creƫren voor een merk, zodat je altijd weer waar je aan toe bent. De kwaliteit en het resultaat zal nogal eens kunnen verschillen.

Oogproducten

Voor het opmaken van je ogen zijn er een aantal producten die je kunt gebruiken. De meest voorkomende is mascara. Dit zorgt voor meer volume en zorgt ervoor dat de wimpers langer lijken. Naast mascara, zal er ook gebruik gemaakt kunnen worden van oogschaduw. Dit is vaak in de vorm van een pallet, welke overal te verkrijgen zijn. Dit zorgt voor diepte in de ogen en wij raden je aan om een basic kleur te gebruiken. Wil je echter geen make up maar ga je liever voor permanente make up? Dan zijn hier ook voldoende mogelijkheden in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *