Lees hier meer over de voorjaarstrends van 2020

Wat zijn de voorjaarstrends van 2020?

Een nieuw jaar, bijna het begin van een nieuw seizoen… Na de donkere en vooral natte winterperiode is het bijna tijd voor de lente! Maar wat zijn zoal de trends dit voorjaar? Wat moet je hebben om helemaal hip te zijn? In dit artikel een aantal voorjaarstrends.

Gerecycleerde materialen

De opvallendste voorjaarstrend van dit jaar is duurzaamheid. Stoffen, materialen… worden hergebruikt en dat is helemaal hip.

Duurzaamheid is niet alleen zichtbaar in de stoffen of materialen, het is ook terug te vinden bij het productieproces. Zo moet het productieproces milieuvriendelijk(er) zijn. Kortom, natuurlijke producten, goed voor de natuur zelf.

Volg de nieuwe trends hier

Diverse stijlen

Naast het feit dat gerecycleerde materialen de trend van het voorjaar zijn, zijn de ontworpen producten ook nog eens heel divers. Alles kan gecombineerd worden: felle kleuren, printjes, zachte stoffen, harde kantjes…

Opvallende creaties

En zo ontstaan zeer opvallende creaties. Super leuk is het dat ieder zijn eigen ding creëert met reeds bestaande of hergebruikte spullen. Eigenlijk is alles mogelijk in het voorjaar van 2020; hoe opvallender, hoe unieker.

Alles komt samen in de jungleprints

Bovenstaande puntjes komen allemaal samen in de jungleprints. En deze print is dan ook helemaal hip in het voorjaar van 2020.

Tot slot: om mee te gaan met de trends van het voorjaar van 2020, zorg je best voor natuurlijke materialen. Materialen die gerecycleerd zijn, en zo iets unieks in zich dragen. Uniek ben je ook door diverse stijlen met elkaar te combineren. Zo creëer je je eigen ding. Opvallende creaties mogen gerust ontstaan. Dat is dan ook super hip in het voorjaar van 2020. Een tip is om een keer een jungleprint te proberen; hierbij is het natuurlijke aspect duidelijk zichtbaar, het is combineerbaar met diverse andere zaken en dus maak je je eigen, opvallende en vooral unieke stijl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *