TW Steel

TW Steel horloges staan er om bekend robuust, sterk en van uitstekende kwaliteit te zijn. Van oorsprong leverde TW Steel mannenhorloges, telkens kwamen nieuwe series op de markt. Elke serie had een eigen stijl met eigen kenmerken. De horloges bleven echter te herkennen als TW Steel. Tegenwoordig zijn de TW Steel horloges niet alleen meer voor mannen maar ook voor vrouwen!

Mannenhorloges
Sinds 2005 is TW Steel op de markt met de mannenhorloges. De oprichters, Jordy en Ton Cobelens begonnen hiermee. TW Steel horloges staan er met name om bekend groot te zijn. Een TW Steel heeft een dikke stalen kast, een ‘Canteen style’ kroon en echt een uniek design. Veel horloges zijn voorzien van een datum en/of chronograaf in de klok.

Dameshorloges
Steeds meer zijn ze te zien, de dameshorloges van TW Steel! In de series CEO Canteen, Canteen en Ceo Tech zijn dameshorloges te vinden. De dameshorloges kenmerken zich door hippe en frisse kleuren. Enkele horlogekasten zijn zelfs gezet met zirkonia’s. Net als de herenhorloges hebben de meeste dameshorloges ook mineraalglas, dit zorgt er voor dat het glas zeer krasbestendig is. De damesmodellen zijn in de meeste gevallen analoog met een datumaanduiding, er zijn ook chronograaf dameshorloges verkrijgbaar.

Horloge kopen
Wanneer je graag een TW Steel horloge wilt aanschaffen wil je natuurlijk graag weten waar je dit het beste kan doen. Zowel online als in de juweliers zijn de horloges volop verkrijgbaar. Beide hebben hun eigen voordelen. Online is het gemakkelijker om de horloges te vergelijken met het hele assortiment en qua prijs bij verschillende aanbieders. In de winkel zal je niet vaak het gehele assortiment tegen komen. Het voordeel van het kopen van een horloge in de winkel is dat je het horloge gelijk kunt passen om je pols. Ook qua garantie of het vervangen van batterijen kan het gemakkelijker zijn om het horloge bij de juwelier te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *