Trendy merk: Elvine

Elvine bestaat nog niet zo heel lang. Het is in de zomer door Daniel Mänd ontdekt. Het is een Zeeds modebedrijf. Elvine mode is vooral de mode die is gemaakt volgens de stijl van de straat. Hij wordt speciaal ontworpen voor de individualist. De slogan die door Elvine wordt gehanteerd luidt: ‘gesofisticeerde kleding voor veeleisende mensen’. In principe wilde de modeontwerpers die bij Elvine in dienst waren de kleding ontwerpen zoals die werd gevonden op de straat en dat alles met de praktische eigenschappen van werkkleding. Het maakt niet uit of het nu een Chino broek is, in verschillende kleuren, of een jas voor de winter, bij Elvine vindt u zeker dat wat u zoekt. U vindt er zeker uw kleding wanneer u graag informele zakelijke kleding wilt dragen. De ontwerpen van Elvine blinken vooral uit door het gebruik van de prachtige materialen maar ook door de kleuren en de wassingen.

Trendy look
De kleding van Elvine springt vooral in het oog door de moderne uitstraling gecombineerd met het verfijnde. De jassen, maar ook de broeken die in de vrije tijd worden gedragen hebben de naam Elvine zo beroemd gemaakt. Je kan naast de jassen en broeken ook jacks, shirts, en sweaters aanschaffen van Elvine.

Damesjassen
De jassen voor de dames van Elvine bestaan uit verschillende kleuren en uiteraard modellen. Ze zijn vervaardigd van de beste kwaliteit materialen. Momenteel is de Kate heel populair. Het is een half lange jas die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Wanneer u meer een persoon bent voor een korte jas dan zal u zeker kiezen voor de Gunnel. Wanneer u een jas kiest die modieus en praktisch moet zijn moet u zeker kijken bij Elvine.

Herenjassen
Ook aan de collectie van de herenjassen wordt bij Elvine veel aandacht besteedt. Alle jassen zijn prachtig afgewerkt en u vindt er talloze modellen. U zal zeker slagen als u een mooie en praktische jas zoekt van het merk Elvine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *