Trendy accessoires voor de man

  1. Kies voor trendy accessoires als man

 

Als man wil je goed voor de dag komen! Niet alleen thuis bij je vrouw en kinderen, maar ook op je werk wil je indruk kunnen maken op collega’s en je baas. Een trendy en zakelijke outfit bestaat echter niet alleen uit een strak pak, een stropdas en mooie lakschoenen, ook accessoires mogen hierin niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan vrouwen, die dagelijks van ketting, armband of ring veranderen. Of neem de collectie met oorbellen die je vrouw of dochter wellicht in de kast hebben liggen. Waar een oorbel bij een man wellicht wat minder mooi staat, zijn er voldoende andere mogelijkheden om je outfit te voorzien van accessoires. Denk aan een speldje op je pak, mocht je bijvoorbeeld geridderd zijn of een speldje van je werk hebben.

 

Een andere manier om je outfit te voorzien van accessoires, is door te kiezen voor een horloge. Er zijn tegenwoordig tal van herenhorloges verkrijgbaar, in verschillende modellen en maten. Zo vind je altijd een horloge die aansluit bij je persoonlijke smaak en de samenstelling van je kledingkast! Een hip horloge staat bijvoorbeeld niet echt mooi bij een zakelijk, strak pak.

 

Verschillende modellen herenhorloges

 

Herenhorloges worden in verschillende uitvoeringen aangeboden, wat het niet altijd even makkelijk maakt om een goed horloge te vinden. Allereerst is het belangrijk om te kiezen tussen de verschillende formaten van de klokken. Wil je bijvoorbeeld een grote klok, of krijgt een kleiner formaat je voorkeur? Bij een smalle pols staat een kleiner formaat klok vaak beter, omdat de grote klok over je pols heen kan vallen. Andersom staat een grotere klok juist mooi op een bredere pols bij heren.

 

Na het kiezen van het juiste formaat klok, worden herenhorloges vaak aangeboden met enkel een klok of nog tal van andere metertjes. De een vindt het mooi om deze metertjes op het horloge te hebben, terwijl de ander het afschuwelijk vindt. Welk type krijgt jouw voorkeur?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *