trends winterjassen

Trends winterjassen

Benieuwd naar de allerlaatste trends op winterjassen gebied? In dit blog hebben we ze allemaal voor je verzameld. De aankoop van een winterjas is wellicht wel de meest belangrijke aankoop van het seizoen. Uiteraard wil je er behaaglijk warm in voelen, moet de jas bij je garderobe passen en hoort het te passen bij je levensstijl en smaak!

De lange winterjas

Lange winterjassen zie je weer helemaal terug deze winter. Een echte powerjas, met brede schouders en een lengte tot over de kuit. Met een klassieke snit is dit momenteel een van de trends winterjassen die het modebeeld bepaald deze winter. Gedragen met een bijpassende gesp om de taille of een bijpassend ceintuur. Een lange jas staat geweldig bij elke outfit, gewoon omdat je deze nauwelijks ziet!

De puffer coat

Een van de winterjassen trends van vorig jaar was de puffer coat. Een heerlijk praktische winterjas en zeer behaaglijk warm! Het rechte vormloze model van het afgelopen jaar is wel wat bijgeschaafd. Modeontwerpers hebben de puffer coat dit jaar een wat creatievere geraffineerde stijl aangemeten.

winterjas
Laatste trends winterjassen

De lakleren jas

De toptrend op winterjassen gebied dit seizoen is de lakleren winterjas. Gekleurde lak materialen zijn sowieso helemaal de trend 2020. Alle kledingsoorten hebben een collectie in lak uitgevoerd. Blouses, schoenen, broeken, tassen en dus ook jassen. Heerlijk warm en winddicht deze lakleren jassen en ook nog eens bestand tegen een buitje!

De leren winterjas

Leer is weer helemaal hot deze winter. Stoere jaren ’80 leren jassen zijn de trends winterjassen dit seizoen maar ook gladde leren jassen in verschillende kleuren mogen dit seizoen. Leer gaat gepaard met allerlei uitlopende stijlen en qua kleur mag je met de leren winterjas ook alle kanten op.

Combineer

Dit seizoen staan de trends op winterjassen sowieso in het teken van kleur. Eigenlijk mag deze winter elke kleur gedragen. Pas er uiteraard wel voor dat de winterjas zich laat combineren met de rest van de outfit. De monochrome look doet het dit seizoen dan ook bijzonder goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *