Tips om je outfit compleet te maken

Een nieuwe outfit kun je compleet maken met extra accessoires, hiermee kan je je onderscheiden en de outfit jouw eigen maken. Bij het kiezen van je outfit is het belangrijk dat je op de gelegenheid, de details, de kleuren, het weer en de bewerkingen let. Nadat je de basis voor je outfit hebt uitgekozen kun je deze aanvullen met bijpassende schoenen, tassen en accessoires. Accessoires die bij elke outfit passen zijn vooral oorbellen, ringen en horloges, deze zijn vaak makkelijk te combineren en passen bij bijna elke gelegenheid.

Bij deze sieraden is het wel erg belangrijk dat je let op de kleur en de grootte. Zo kan je bijvoorbeeld accessoires met neutrale kleuren halen die makkelijk te combineren zijn en daardoor bij verschillende outfits passen. Ook kan je sieraden halen waarmee je een statement maakt met bijvoorbeeld fellere kleuren of met een opvallende vormgeving, deze kleuren zou je dan ook terug kunnen laten komen in je outfit. Fossil heeft een erg breed aanbod van diverse sieraden die passen bij elke gelegenheid, de nieuwste collectie Fossil sieraden is ook online te verkrijgen.

Daarnaast heb je ook nog accessoires die seizoensgebonden zijn zoals hoeden, zonnebrillen, sjaals en schoenen, het is aan te raden om hiermee te variƫren en af te stemmen op de weersomstandigheden. Bij het kopen van sieraden kan je ook aandacht besteden aan je huidskleur in combinatie met de kleur van de sieraden. Zo passen zilveren sieraden over het algemeen beter bij een blanke huidskleur en gouden sieraden bij een getinte huidskleur.

Het beste is om de gelegenheid en je kleding als uitgangspunt te nemen en vandaaruit te kijken welke schoenen, tas en sieraden je daarbij wilt combineren. Het is belangrijk om niet teveel accessoires tegelijk aan te doen, omdat deze anders tegen elkaar wegvallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *