Tips bij het epileren van wenkbrauwen

Het is altijd fijn om een mooi en verzorgd gezicht te hebben. Je wenkbrauwen maken hier een deel van uit. Bovendien krijg je een jongere uitstraling. Het kost weinig moeite om je wenkbrauwen op een zo juist mogelijk manier te epileren. Om het in goede vorm te brengen lees je best eerst wat je daar allemaal voor zou moeten doen.

Om het beste resultaat te verkrijgen, epileer je je wenkbrauwen best nadat je uit de douche komt. Ontsmet de huid rond je wenkbrauwen en ontsmet je pincet ook. Het is niet gemakkelijk om je haartjes in het donker te epileren, zoek daarom een plaats waar er veel lichtinval is. Als je ruwe haartjes hebt, dan is het beter om je huid strak te trekken tussen twee vingers. Niet te lang wachten wanneer je een haartje beet hebt, het doet minder pijn als je het direct uittrekt en op die manier weet je bijna zeker dat het haartje uit de wortel is genomen. Niet alleen je wenkbrauwen moet je epileren, maar ook daar tussenin, tenzij je daar natuurlijk geen haar hebt. Blijf maar epileren bij de onderkant, omdat het natuurlijker overkomt.

Let wel op, iedereen heeft andere wenkbrauwen, dus het kan zeker zijn dat je zowel de bovenkant en onderkant als de haartjes tussen je wenkbrauwen in zou moeten epileren. Als je dunne wenkbrauwen hebt, maak het dan zeker niet dunner. Probeer van het begin van je wenkbrauw tot het einde van je wenkbrauw lichtjes schuin naar boven te gaan, maar maak het zeker niet al te dun. Het is makkelijker als je dikke wenkbrauwen hebt omdat je er elke vorm aan kan geven. Als je hoekige wenkbrauwen hebt, probeer het beetje ronder te maken.

Als het je niet lukt, kan je ook terecht bij een schoonheidssalon. Hier ben je bijna zeker dat het niet kan mislopen. Achteraf kan je het nog steeds bij jezelf proberen. Veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *