Schoonheidsspecialist

De redenen om naar een schoonheidsspecialist te gaan is voor iedereen anders. Voor een huid verbeterende behandeling, optimale huidverzorging, luxe ontspanning of even tijd voor jezelf. Vaak komen mensen na de eerste keer terug bij de schoonheidsspecialist, omdat het goed is voor de huid en je belangrijke adviezen mee krijgt. Bovendien voel je je na een bezoek bij de schoonheidsspecialist weer helemaal opgeladen.

Wat doet een schoonheidsspecialist?
De schoonheidsspecialist is opgeleid om mensen zich goed te laten voelen, na een behandeling. Mensen komen voor ontspannende en verzorgende, maar ook cosmetische behandelingen. Voor het gezicht, maar ook voor het lichaam. De behandelingen die een schoonheidsspecialist nog meer doen zijn:

  • Gezichtsreiniging en huidanalyse
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • Gezicht- en halsmassage, wat tevens de functie heeft voor het afvoeren van afvalstoffen
  • Verzorgende producten die zijn afgestemd op huidtype

De schoonheidsspecialist doet nog veel meer dan basisbehandelingen. Je kunt als je dat wenst, ook een uitgebreide behandeling nemen en dat bestaat uit, huidbehandelingen, zoals acne of striae. Eventueel brengen ze ook make-up op en epileren ze wenkbrauwen, op verzoek en bieden ze maskers of scrub mogelijkheden aan.

Voor hem en haar
Gingen vroeger alleen vrouwen naar de schoonheidspecialist(e), ook mannen hebben er baat bij. Voor de mannen zijn er speciale verzorgingsproducten, maar de basisbehandelingern zijn hetzelfde. Op internet staan er veel erkende schoonheidsspecialisten, waar je terecht kunt voor een heerlijke behandeling. De punten waar je op moet letten zijn: of ze vakbekwaam zijn en of ze regelmatig cursussen volgen om hun beroep goed te kunnen uitoefenen. Hebben ze de Code van de Schoonheidsspecialist, dat is opgesteld door ANBOS, Keuringsdienst van Waren en de arbeidsinspectie. Informeer hiernaar en ook welke producten ze gebruiken. Het is handig als je vooraf een prijsopgave van de behandeling met ze bespreekt. De schoonheidsspecialist is er voor jong en oud en zeker goed voor lichaam en geest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *