New Balance schoenen worden steeds populairder

Wie New Balance niet kent, heeft de afgelopen tijd niet de mode gevolgd. In het straatbeeld is New Balance niet meer weg te denken.

Geschiedenis van de New Balance sneaker

New Balance is een Amerikaans schoenenmerk dat gevestigd zit in Boston. Het merk is ontstaan in 1906. Sinds een aantal jaar is ook New Balance helemaal hip in Nederland. In eerste instantie was dit hippe merk vooral gericht op sporters. Maar naar verloop van tijd zijn ook zij gaan verkopen aan de consumenten.

 

New Balance schoen past uitstekend bij een skinny jeans
De New Balance schoen past uitstekend bij een skinny jeans.

Waarden

”Endorsed by no one” dat is het standpunt van New Balance. Het merk is ervan overtuigt dat een product dat goed is verkocht zal worden en niet omdat het gepromoot wordt door een celeb.
Bij New Balance is de kwaliteit van het product zijn eerste prioriteit.
De waarden die New Balance heeft worden ook doorgegeven aan zijn sneakers. Hiermee zorgen ze ervoor dat er elke dag wordt gestreefd naar beter presterende sneakers. De waarden van New Balance zijn: inspanning, doorzettingsvermogen, zelfoverstijging en prestaties.

Fans

New Balance wordt voornamelijk door de jeugd gedragen maar ook twintigers en dertigers zijn fan van de schoenen. De schoenen zijn in verschillende modellen en kleuren te verkrijgen. Er is bij New Balance voor ieder wat wils!

Onderscheidende zaken

Wat New Balance zo onderscheidt van andere merken is bijvoorbeeld de maten. De maten van New Balance zijn verkrijgbaar in Europese maten maar per maat is er ook een wijde, smalle en een normale schoen beschikbaar. Daarnaast werkt het merk met gel in de schoen voor optimaal loop- en draagcomfort.

New Balance schoen voor zowel man als vrouw
De New Balance schoen is zowel in dames als mannen modellen verkrijgbaar.

Verkooppunten

New Balance wordt in Nederland in honderden warenhuizen en schoenenzaken verkocht.
Sommige verkooppunten zijn gespecialeerd in de lifestyle collectie van New Balance en andere zaken in de Performance of Kids collectie.

New Balance sneakers zijn hip en er is een ruime keuze voor elke dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *