Natuurlijk gezichtsmasker

Natuurlijk gezichtsmasker

Wil je graag je huid verzorgen maar geen maskers gebruiken waaraan allemaal chemische stoffen zijn toegevoegd? Dat is mogelijk! In dit artikel staan 2 soorten gezichtsmaskers op basis van 100% natuurlijke producten.

Gezichtsmasker 1

Wat heb je hiervoor nodig?
– Eén rijpe banaan
– 1 theelepel honing
– Een paar druppels limoensap

Banaan is een fantastische vochtinbrenger. Voor een droge huid is dit masker ideaal. De ingrediënten in dit masker zijn uiteraard 100% natuurlijk.

Het masker klaarmaken & aanbrengen
Prak de banaan tot een glas papje. Je kan dit het beste doen met een vork. Meng de honing en het limoensap hierdoorheen. Breng het mengsel aan op je gezicht. Denk er goed om dat je de huid rond je ogen en mond vrijhoudt. Ga lekker een boek lezen over een filmpje kijken en spoel daarna dit masker af met lauw water. Dep je gezicht daarna zachtjes droog met een zachte handdoek.

Natuurlijk gezichtsmasker
Een natuurlijk gezichtsmasker helpt bij een prachtige natuurlijke uitstraling van je huid.

Gezichtsmasker 2

Wat heb je hiervoor nodig?
– 5 mooie rode aardbeien
– 1 eetlepel yoghurt
– 1 theelepel honing

Dit aardbeien masker is ideaal voor mensen met een vette huid. Dit masker heeft een hemelse geur en vele voordelen voor de vette huid. De poriën worden minder zichtbaar en je huid word door dit masker grondig gereinigd. Een heerlijk masker om je huid even een goeie boost mee te geven!

Het masker klaarmaken & aanbrengen
Prak de aardbeien tot een glad papje en voeg de honing en de yoghurt aan het papje toe. Roer alles goed door elkaar en verdeel dit over je gezicht. Vermijd ook bij dit masker de huid rond de ogen en mond. Leg 2 koude schijfjes komkommer op je ogen en geniet 10 minuten van dit heerlijke masker. Spoel na de 10 minuten het masker voorzichtig af en droog je gezicht met een zachte handdoek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *