Musthaves voor vrouwen zomer 2016

Hoewel je er misschien nu nog niet veel bij kan voorstellen, komt de zomer er toch echt weer aan! Denk aan lange zomerse avonden in het park, borrelsessies op het terras en heerlijke vakanties. Hoe fijn is dat? Een ander leuk extraatje aan de zomer is dat er weer allerlei nieuwe toffe items in de winkels te verkrijgen zijn. De zomer van 2016 staat voor vrouwen in het teken van zomerbreisels, zijde en aquablauw. Nieuwsgierig? Lees gauw verder welke musthaves jij deze zomer in de kast móet hebben!

Aquablauw is helemaal trendy in 2016
Aquablauw is helemaal trendy in 2016. De kleur staat centraal deze zomer.

Zomerse breisels
Breisels in de zomer? Absoluut! Denk hierbij niet aan dikke wollige truien maar aan fijn materiaal in diverse pasvormen die perfect zijn voor dit warme seizoen. In de zomerbreisels zien we vaak open schouders of identieke gaten op beide heupen. Deze uitgesneden details zorgen voor speelse lagen en passen perfect bij een basic look. Combineer de zomerse breisels met high waist broeken of korte items.

Aquablauw: goed te combineren
De kleur voor de zomer van 2016 is zonder twijfel aquablauw. We hebben deze kleur al in diverse collecties op de catwalk terug zien komen en we weten zeker dat het goed te combineren is met verschillende soorten kledingstijlen. De kleur heeft iets jongensachtigs en wordt daarom veel gecombineerd met high waist (bruine!) broeken, fijne polo’s of in accessoires zoals sandalen met plateauzool. Toch kan aquablauw ook enorm vrouwelijk zijn: combineer bijvoorbeeld een wijd uitlopende rok in deze kleur met een basic top.

Luchtige materialen zoals zijde
Verder zien we dat de musthaves voor vrouwen deze zomer heel vrouwelijk zijn. Door het gebruik van luchtige materialen zoals zijde, chiffon en katoen worden de vrouwelijke lichaamsvormen extra benadrukt. Dat is alleen maar fijn, want voor warme dagen zijn deze lichte stoffen lekker luchtig! Combineer items in deze verschillende stoffen vooral met vrouwelijke high heels: puntige stiletto’s zijn namelijk weer helemaal het ding deze zomer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *