make up trends

Make up trends 2017

Voor beautyliefhebbers is 2017 een prachtig jaar op het gebied van make-uptrends. We zien veel trends uit de jaren ’90 dit jaar terugkomen en er zijn nog veel nieuwe trends die vaker op de catwalk en sociale media zien terugkomen. Hier hebben we alle trends van dit jaar voor jou op een rijtje gezet.

Babyface

Laat jouw huid ademen en omarm jouw natuurlijke look. In 2017 is het weglaten van foundation of het minimale gebruik ervan een populaire look. Focus je op ogen en lippen, maar laat de huid voor wat het is en maak gebruik van jouw natuurlijke charme in het gezicht.

Rechte wenkbrauwen

Waar het de laatste jaren vooral ging om grote en opvallende wenkbrauwen is het in 2017 vooral te doen om rechte wenkbrauwen. Een kaarsrecht streepje zien we dit jaar bij verschillende celebrities terug.

Oogpotlood

Een lijntje onder de ogen is terug van weggeweest. Waar we het vooral zagen tijdens de punk periode aan het begin van deze eeuw, is het opnieuw een trend. Een donker lijntje onder de ogen maken jouw look in 2017 helemaal compleet.
make up trends 2017

Zoetig

2017 kenmerkt zich ook aan de zoetigheid. Roze is een kleur dat veel terugkomt en ook echt een typische kleur is. Zowel voor op de lippen, als wangen en ogen. Het gebruik van roze zorgt al snel voor een lieflijk effect.

Nude lippen

De Kylie Jenner lipsets hebben de toom gezet. Veel make-up fabrikanten zijn haar gevolgd in de productie van natuurlijke lipproducten. We zien daarom bij veel make-upmerken dat er steeds meer natuurlijke lipkleuren in het assortiment zitten. Een nudetint die jouw look helemaal afmaakt. Een kleur die zowel overdag tijdens werk of school kan, maar ook perfect is voor een feestje.

Licht contouren

Waar de afgelopen jaren in het teken stonden van de zware contouren, is 2017 wat milder. Geen overbodige hoeveelheden bronzer en highlighter, maar een wat natuurlijkere manier van contouren. Dit zorgt voor een zachter resultaat.

2017 is een uniek jaar op het gebied van make-up trends. Veel belangrijke pijlers van eerdere jaren worden vergeten en er is ruimte voor nieuwe trends. Vergeet het heftige contouren en ga voor een natuurlijker effect door weinig gezichtsproducten. Lieve zachte kleuren maken zijn intreden en het lijntje onder de ogen is ook weer terug van weggeweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *