Kevin.Murphy hairstyling

Kevin Murphy hairstyling producten zijn modegerichte haar verzorgingsproducten geïnspireerd door de natuur. De Kevin Murphy haarverzorginglijn is geschikt voor ieder haartype. Man, vrouw, jong of oud, allerlei soorten haartypes hebben baat bij deze excellente productlijn die shampoos bevat, conditioner’s, styling producten en aromatherapieën voor je haar.

 

Essentiële oliën

 

Het zijn producten die je voorzien van prestaties, kracht, volume om allerlei soorten looks te ondersteunen. De producten bevatten essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten. De shampoos van Kevin Murphy zijn biologisch en diervriendelijk en doordat er geen parabenen en sulfaten in zitten blijft zelfs gekleurd haar er geweldig uitzien en ruiken.

 

De wetenschap van mooi haar!

 

De productlijn van Kevin Murphy is gebaseerd op de zelfde filosofie als zijn huidverzorgingslijn. Vochtinbrengende mango boter voor je haar te verzachten, ingrediënten zoals bamboe en sinaasappelbloesem om vocht in je haar te brengen of extracten uit de lotus bloem om je haar te repareren van breuk en chemische schade.

Kevin Murphy heeft zelfs een shampoo en conditioner ontwikkeld voor dunner wordend haar die de bloedcirculatie van de hoofdhuid stimuleert. De producten bevorderen allemaal de gezondheid van het haar en zelfs bij haaruitval zullen deze producten helpen.

 

Bescherming

 

Kevin Murphy’s haarverzorginglijn versterkt, ontwart, en herstelt het haar en zal het haar ook tegen warmte beschermen. De Body Mass Spray van deze geweldige productlijn laat het haar voller en dikker lijken en versterkt het haar meteen bij de wortels. Veel vrouwen die hun haren verven zullen onder de indruk zijn van deze productlijn, omdat Kevin Murphy’s haarverzorginglijn je haarkleur behoudt en zelfs levendiger maakt.

 

Mooi haar ligt in de handen van de specialist!

 

De haarverzorginglijn wordt in Australië gemaakt en Kevin Murphy is een van werelds meest gewaarde haarstylisten. Hij heeft menige beroemdheid behandeld met zijn producten en wie bij hem in de kappersstoel wil zitten zal moeten rekenen op een lange wachttijd. Maak kennis met de krulversterker van Kevin Murphy of de olievrije volume lotion, de spray voor duurzame UV bescherming of een verfrissende spray voor krullerig haar.

 

Luxe geest

 

Iedereen die over een luxe geest beschikt zou deze producten moeten gebruiken. Het zijn producten van topkwaliteit die de kwaliteit van elk haartype behoud. De verpakkingen zijn honderd procent recyclebaar en ze worden gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Als u niet tevreden bent over de mainstream producten probeer deze professionele haarverzorginglijn die elk look ondersteunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *