Kapperszaak

Kapperszaak

Ben je op zoek naar een leuk, vlot en nieuw kapsel? Of wil je juist graag je huidige coupe behouden en netjes laten bijwerken door één van onze ervaren kappers? Wil je graag een ander kleurtje in je haar, of wil je juist lekker de krul erin? Wat je haarwensen ook zijn, in onze kapsalon Breda ben je van harte welkom. Onze professionele en ervaren kappers verzorgen voor jou het perfecte kapsel!

Zeer vakkundige kappers

Onze kappers zijn niet alleen zeer ervaren maar ook altijd up to date. Doordat ze zich geregeld laten bijscholen en de trends heel goed in de gaten houden, zijn ze altijd op hoogte van wat er op dat moment helemaal in de mode is op het gebied van kapsels. Ze gaan bevlogen te werk en beheersen verschillende technieken om je haar mooi te kunnen knippen uitstekend. Of het nu gaat om het traditioneel knippen met de kappersschaar, het snijden van het haar met een kappersmes of het strak bijwerken van je kapsel met de tondeuse. Onze kappers kunnen het allemaal!

Kapsalon
Kies altijd voor een kapsalon die bij jou als persoon past.

De beste behandelingen voor jouw haar

In onze kapperszaak kun je terecht voor alle denkbare salonbehandelingen.
Misschien wil je alleen even de puntjes van je kapsel laten bijwerken.
Of wil je bijvoorbeeld je haar laten kleuren? Geef ons dan door hoe jij het wilt hebben. Weet je nog niet zeker welke kleur jou het beste zal staan? Leg het aan één van onze deskundige kappers voor. In samenspraak met jou zal hij of zij dan de voor jou meest optimale kleurschakering kiezen en aanbrengen.
Wil je juist de krul in je haar extra laten inzetten? Ga dan voor de permanentbehandeling. Hierbij maken onze kappers gebruik van zeer goed werkende, maar milde producten zodat je haar haar natuurlijke glans en kracht niet zal verliezen.
Ook voor rijke en voedende haartreatments ben je bij ons aan het juiste adres! Laat je haar lekker verwennen met de fijnste maskers en de beste verzorgingsbehandelingen.

Kapsels voor allerlei feestelijke gelegenheden

Onze kappers willen jou natuurlijk een zo mooi mogelijk kapsel aanmeten, dus ook voor feestelijke kapsels staan ze altijd voor je klaar! Ga je bijvoorbeeld voor de prinsessenlook en wil je je haar fraai opgestoken hebben voor een bruiloft of ander feest? Of wil je het juist mooi laten invlechten? Of ga je voor prachtige krullende lokken? Wat voor een kapsel je ook wenst, onze vakkundige kappers helpen je eraan!

Moet je even wachten? Geen probleem!

Wanneer je van tevoren een afspraak hebt gemaakt bij onze kapperszaak, ben je doorgaans gelijk aan de beurt. Vooral als je spontaan binnenloopt, kan het echter voorkomen dat je even moet wachten. We bieden je dan graag een overheerlijk kopje koffie of thee aan om het wachten wat aangenamer te maken. Ga dan lekker even zitten met wat lectuur uit ons uitgebreide assortiment. En natuurlijk streven we er dan naar om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn!

 Naar boven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *