styling geheim

Inspiratie voor een nieuwe outfit

Waar haal jij je inspiratie voor al die leuke kleding die je draagt vandaan? Dit wordt mij op het werk regelmatig gevraagd door mijn collega’s en klanten waarbij ik op bezoek ga. Natuurlijk wil je het liefst je styling geheim niet verklappen omdat je graag uniek bent en niet wilt dat iedereen opeens in dezelfde outfit rondloopt.

Ik ga mijn styling geheim aan je verklappen.

Toch ben ik niet bang dat dit gaat gebeuren en daarom vertel ik meestal ook gewoon dat ik gebruik maak van een persoonlijke outfitter. Iemand die mij helpt bij het samenstellen van mijn outfits die helemaal bij mijn persoon en stijl passen.

Je maakt zeker een grapje?! Krijg ik vervolgens te horen. Nee ik ben bloedserieus, ik laat een professioneel kleding expert / mode expert mijn outfits samenstellen. Zij kent mij namelijk en weet precies waar ik van hou, wat mijn maten zijn, welke kleuren, merken en kledingstukken mij het meest aanspreken en wat ik absoluut niet leuk vindt en ook echt niet in mijn garderobe wil aantreffen.

Ik heb mijn eigen personal shopper.

Je bent serieus he?! Ja dat zei ik toch al. Het mooie hiervan is dat mensen hierdoor vaak denken dat ik welgesteld en ontzettend veel geld heb. Niets is minder waar, ik verdien modaal en kan iedereen gebruik maken van een persoonlijke stylist zoals ik dat doe.

Ik doe dat namelijk met een zogenoemde kledingbox. Ik maak graag gebruik van de personal styling service van Zalando, ook wel Zalon genoemd. Jij kan je hier ook bij aanmelden. Sterker nog iedereen deze service is voor vrouwen en mannen. Via de website meld je je eenvoudig aan, en aan de hand van een vragenlijst die je moet invullen door op afbeeldingen te klikken komt een persoonlijke outfitter alles te weten over jouw stijl.

inspiratie voor nieuw outfit
inspiratie voor nieuw outfit

 

Je kunt van alles aangeven ook wanneer je naar iets specifieks voor een gelegenheid zoekt. Wanneer je bijvoorbeeld een leuke outfit voor een festival deze zomer zoekt. Of gewoon een aantal nieuwe outfits die matchen met je huidige stijl en de kleding die je nu al in je garderobe hebt hangen.

Het is niet duur en voor iedereen toegankelijk. 

 

Het is niet duur. De service het daadwerkelijke stylen en het advies is helemaal gratis. Je betaald alleen voor de kleding indien je besluit om deze te houden. Eerst krijg je namelijk enkele voorbeelden toegestuurd van je personal styliste. Wanneer je deze goedkeurt wordt de kleding in een kledingbox naar je toe verzonden.

Gratis advies en betalen nadat je alles gepast hebt.

 

Nu kun je de outfits in het echt bekijken. Op je gemak passen en heb je twee weken de tijd om te bepalen wat je ermee doet. Stuur je het terug of hou je de toegestuurde fashion outfits? Je kunt er ook voor kiezen om alleen een gedeelte te houden, bijvoorbeeld wanneer je de jeans en de bijgeleverde riem wel leuk vindt maar de top niet. Dan stuur je die retour en hou je alleen de jeans. Pas na dit hele proces betaal je alleen voor wat je houdt.

Daarnaast wordt er een kleding dossier van je bijgehouden en heeft vanaf dit punt de styliste een goed beeld van wat je in je kledingkast hebt en kun je nog makkelijker toekomstige fashion hierop aan laten passen. 

Op deze manier voel ik me niet al ruim een jaar veel zelfverzekerder in mijn nieuwe outfits en ontvang ik met regelmaat complimenten hierover. Ik ben altijd gekleed volgens de nieuwste modetrends die ik zelf ook leuk vindt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *