Het laten bedrukken van een paraplu? Bekijk de voordelen!

Een paraplu is een voorwerp die daadwerkelijk vaak gebruikt wordt in Nederland. Nederland is nou eenmaal een zeer nat land. Met de aankomende herfsttijd gaat het steeds vaker regenen en heeft iedereen belang bij een goede paraplu. Paraplu’s zijn er in verschillende soorten en formaten, maar welke paraplu is nou goed inzetbaar als promotiemiddel voor jouw bedrijf? Laat je paraplu’s bedrukken met je eigen bedrijfslogo of andere opdruk!

De kleine mini paraplu’s zijn eenvoudig en makkelijk op te bergen

De mini-paraplu’s worden veel gebruikt in Nederland, vooral vanwege de eenvoud en het formaat waarmee de mini-paraplu kan worden opgeborgen. Doordat deze eenvoudig mee te nemen is in bijvoorbeeld de zak is de mini-paraplu razend populair. Een uitstekend promotiemiddel die daadwerkelijk vaak gebruikt gaat worden en getoond gaat worden aan allerlei mensen.

De standaard golfparaplu van hoogwaardige kwaliteit

De golfparaplu maakt veelal indruk dankzij de combinatie van witte en gekleurde vlakken. De paraplu is solide en een stuk steviger dan de mini-paraplu. Ook is je logo goed zichtbaar op de grote vlakken van een golfparaplu. Nadeel van de golf paraplu is dat deze niet altijd geschikt is voor zeer zware windstoten en lastig op te bergen is als je bijvoorbeeld even de paraplu meeneemt maar niet direct een opbergplek kunt vinden.

De stormparaplu valt op dankzij de excentrieke vorm

De stormparaplu ideaal om in te zetten als promotiemiddel aangezien de stormparaplu dagelijks veel bekijks trekt. Niet iedereen ziet dagelijks een stormparaplu en dankzij de speciale vorm valt deze al snel op. De paraplu heeft de vorm van een vlieger en wordt veel gebruikt aangezien deze windsnelheden kan weerstaan van meer dan 100 km per uur. Ideaal wanneer je vaker te maken krijgt met zware winden bijvoorbeeld op Texel of ter Schelling of in het westen van het land, dicht bij de zee. Kies daarom voor een opvallende kleur en laat je stormparaplu bedrukken met jouw bedrijfslogo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *