haartrends

Haartrends 2020

Op zoek naar een nieuwe look voor volgend jaar? Deze prachtige kapsels zijn aankomend jaar het populairst! Op de catwalk kwamen de eerste trends al voorbij.

Natuurlijke kleuren

Eén van de trends die we het meest terugzien, zijn de natuurlijke kleuren. Dit is een trend die zich eind dit jaar al heeft ingezet. Maar deze wordt meegenomen naar volgend jaar en krijgt wat meer verdieping. Het onnatuurlijk geverfde ombré zien we niet meer terug. Het gaat allemaal om natuurlijke kleuren die in elkaar over lijken te lopen. Door middel van babymelts en balayages.
Tip: Probeer deze stijl niet zelf aan te brengen. Daar is dit echt te gecompliceerd voor. Ga altijd naar de kapper voor babymelts, fingerpainting en balayages.

haartrends 2020
haartrends in 2020

Gekrulde bobkapsels

Een perfecte aanvulling op de kleuren is het haar zo te stylen dat het licht krult. Dit geeft extra diepte aan je kapsel waardoor de kleuren eruit lijken te springen! Waar we eerder vooral veel stijl haar zagen, draait het volgend jaar alleen maar om krullen. Dit beperkt zich niet alleen tot de kortere kapsels, ook bij langer haar zijn

Bijzonder haarkleuren

Ook in 2020 zien we opvallende kleuren in het haar terug. Naast de pastelkleuren die we dit jaar zagen, zijn ook felle kleuren helemaal hip! Meerdere kleuren in het haar, zoals bij de Mermaid Hair trend, zien we niet meer terug. Het gaat in 2020 meer om één geheel.

Brons

Een andere geweldige trend is bronskleurig haar. Laat ook deze trend door een professional doen. Bij brons wordt ook weer een hair melt techniek gebruikt. Hiermee komt de look optimaal tot zijn recht. Maar zoals ik eerder al zei, deze is heel lastig zelf aan te brengen. Zorg dat je van te voren weet of jouw kapper dit kan, want ook niet alle kappers beheersen de techniek met deze haarkleuring.

Imperfectie

Het draait dus om natuurlijke looks in 2020. En een messy opsteekkapsel of rommelige paardenstaart sluiten daar perfect bij aan. Doordat niet alles perfect in model zit, krijg je een mooie speelse look.

Bron: Hair-Deals.nl, de kappersgroothandel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *