Gellak zelf aanbrengen

Gellak zelf aanbrengen

Wil je geen geld uitgeven aan dure nagelsalons en gewoon lekker zelf gellak op je nagels aanbrengen? In dit artikel staat welke spullen je nodig hebt en hoe je het beste de gellak kan aanbrengen!
Gellak zorgt ervoor dat je nagels voor maar liefst 2 weken lang mooi blijven. Ook zorgt het ervoor dat je nagels sterk en gezond blijven. Het voorkomt dat je nagels breken of scheuren.

Gellak zelf aanbrengen
Gellak zelf aanbrengen kan jij ook zelf, zo zien je nagels er altijd verzorgd uit.

Welke spullen heb ik nodig?

Er zijn verschillende sets verkrijgbaar waarmee je heel makkelijk zelf gellak kan zetten. Het handigste is natuurlijk dat je een set aanschaft die alle producten bevat die je nodig hebt. Deze dingen heb je in ieder geval nodig:
– Een UV lamp
– Een vijl
– ellak Basecoat
– Gellak in een kleur die jij leuk vind
– Gellak Top coat
– Handcrème
– Pluisvrije nailwipes
– Bokkenpoot
– Polijstblok

Hoe breng ik de lak aan?

Stap 1:
Vijl je nagels in een mooie vorm en duw daarna met de bokkenpoot je nagelriemen terug. Polijst hierna je nagels zodat de gellak beter hecht aan de nagel. Reinig je nagel met de nagelreiniger. Gebruik hiervoor de pluisvrije nagelwipes.
Stap 2: Schud de gellak basecoat en breng deze dun aan op de nagels. Zorg ervoor dat de lak niet te dicht op de nagelriemen zit. Hou daarna de nagels 30 seconden onder de lamp. Breng daarna de kleurlak aan en hou daarna de nagels 120 seconden onder de lamp. Breng nu de topcoat aan en leg hou de nagels weer 120 seconden onder de lamp.
Stap 3: Haal met de nagelreiniger het plakkerige laagje weg. Gebruik hiervoor weer de pruisvrije nagelwipes. Smeer daarna je handen in met handcrème. Doe dit dagelijks om langer te kunnen genieten van je gellak.

Als je deze stappen op de juiste manier hebt gevolgd kun je 2 weken lang van prachtige gelakte nagels genieten! Als je vaker gellak bij jezelf zet word je er steeds handiger in. Zo heb je op een goedkope manier prachtige gellak helemaal zelf gezet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *