De kracht van een massage

Massage, zelfs bij het denken eraan ga je al wegdromen en voel je de druk in je schouders al lichtjes wegebben. Een massage kan niet enkel gewoon deugd doen maar kan je ook andere voordelen bieden en hierin schuilt de ware kracht van een massage.

Warmte is heel belangrijk in een massage. Hierbij wordt dus zeker gezorgd dat de kamer op de juiste temperatuur is alsook de apparatuur (niemand houd ervan om op een koude bank te liggen).

Stress en een slechte lichaamshouding kunnen ervoor zorgen dat je spieren stram en krampachtig worden, waardoor er pijn onstaat.

Een masseur kan deze wegmasseren met verschillende technieken en attributen, zoals stenen in de steenmassage (waarbij gebruikt wordt gemaakt van verwarmde stenen) of druk uitoefent op je lichaam door middel zijn of haar lichaamsgewicht in een Shiatsu-massage.

De meest bekende is de Zweedse massage zoals wij die in het westen kennen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kneden, strijken en soms ook kloppen om blokkades in het lichaam vrij te maken of gewoon om je partner te verwennen terwijl zij zit te werken of met haar hobby’s bezig is.

De kracht van massage komt voor uit het feit dat je met je handen en de juiste technieken blokkades uit een andermans lichaam kan halen. Zonder extra toebehoren of een minimum aan extra toebehoren, maar met de juiste technieken heb je zo een extra bron aan inkomsten die gegeerd is bij alle lagen van de bevolking, zijnde de drukke zakenman of de sportman. Welk vrouw of man wordt niet graag gemasseerd door de persoon die hij of zij liefheeft?

Beeld je in dat je thuiskomt van een drukke dag op je werk. Je hebt een verschrikkelijke dag achter de rug. Drukte en stress hebben je dag gekenmerkt.Je legt je op de sofa. Je partner laat zijn handen over je rug gaan en masseert je schouders. Je voelt nu toch ook al stress wegebben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *