Dé kledingtrends voor op festivals in 2016

Met de zomer voor de deur is het weer tijd voor alle fashion freaks om hun outfit voor de festivals bij elkaar te krijgen. Vorig jaar zagen we veelal de ibiza trend voor vrouwen en bij de mannen kwam het veel voor dat de lange t-shirts gedragen werden op festivals, maar hoe zit het met de trends van 2016? Ieder jaar komen de designers weer met nieuwe ideeën op de proppen en dit is terug te zien in de aparte kleding stijlen die de jongeren tegenwoordig dragen. Is er nog steeds behoefte aan de lange t-shirts en de ibiza stijl of heeft er een omslag plaatsgevonden en is er iets totaal nieuws populair geworden?

Trendy heren- en dameskleding

Zoals je weet vindt er jaarlijks veel verandering plaats op het gebied van nieuwe trendy heren- en dameskleding. Vooral op instagram wordt de trend gezet door bekende influencers met veel followers. Een trend die we vooral veel zien bij deze bekende instagrammers zijn ripped t-shirts en de ripped jeans blijven net als vorig jaar ook nog hot. Vooral bij de mannen wordt enorm veel kapotte jeans gedragen, hoe gekker hoe beter lijkt het tegenwoordig. Bij de vrouwen is vooral de Glamorous kleding heel erg hip. Het zijn leuke tops en jurkjes die je mooi kan matchen met leuke laarsjes. Shop je leuke festival kleding snel want het seizoen is geopend!

1Hippe tassen bij een outfit

Een leuke damesoutfit is natuurlijk niet compleet zonder een stijlvol bijpassend tasje. Wat we vorig jaar veel zagen is een leuke clutch, een klein tasje waar een paar spullen inpassen, helemaal hot. Anno 2016 zien we deze tasjes nog veel bij de bekende influencers op instagram. Daarnaast zijn de tasjes met een soort van krokodillen print ook erg hip. Damestassen blijven nog steeds het beste verkopen als je het vergelijkt met herentassen, maar met de huidige modecultuur kan dit nog wel eens gaan veranderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *