Bescheidenheid met stijl

Joico haarproducten zijn ontwikkeld door Sara Jones, een wereldbekende veteraan in de salon industrie. Iedereen wil gezond haar, vitaliteit in het haar, kleur en glans en de haarverzorginglijn van Joico staat daar voor garant.

 

Beschadigd DNA

 

Vaak is beschadigd DNA de reden voor ongezond haar, maar wat als er een product bestond om deze ontbrekende schakels te herstelen. Joico heeft deze ontbrekende schakels gevonden en die verwerkt in de haarverzorgingsproducten. Het Bio geavanceerde Peptide complex is de meest krachtige haar technologie ooit ontwikkeld.

 

Bescheidenheid met stijl

 

Joico lanceerde de keratine producten dertig jaar geleden al, maar de wetenschappers van Joico ontwikkelden nog meer zoals vijfentwintig shampoos die de haarstructuur repareren en beschermen. Het Joico bio geavanceerde peptide complex zit nu in shampoos, conditioner’s, haar behandelingen en in de styling producten.

 

Langdurige fixatie

 

Elk product zorgt voor langdurige fixatie, voor flexibiliteit van het haar en de beste basis om elk haar te stylen. De meeste mensen en vooral vrouwen willen glans, flexibiliteit en veerkracht en dat kan men bereiken met de Joico haar producten. Elk haarsalon zou deze Joico haarverzorginglijn in zijn salon moeten hebben. Voor iedereen die er stijlvol wil uitzien maar toch gezond haar wil hebben is Joico het absolute topmerk.

 

Onze kracht is uw schoonheid

 

Zelfbewuste mannen en vrouwen willen zich uitdrukken in hun eigen unieke stijl en dat kan met deze productlijn. Het maakt niet uit of het haar droog is, beschadigd, gekleurd, fijn of futloos, grof of onhandelbaar, Joico’s salonproducten zijn doelgerichte oplossingen voor elk haartype. Met de Body Luxe van Joico krijgt fijn en slap haar weer glans en levendigheid. Geavanceerde formules zijn er voor normaal of droog haar en zelfs de hydraterende haar producten zijn excellent.

 

Acht innovatieve productlijnen

 

Joico beidt acht innovatieve productlijnen aan met meer dan vijftig producten, zoals shampoos, conditioner’s, Joico behandelingen, maskers en glos producten. Joico is baanbrekend in de haar wetenschap en door hu innovatieve prestaties zal de Joico haarverzorginglijn je schoonheid bieden van binnen en buiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *