beauty tips voor gladde huid

Beauty tips voor een gladde huid

We dromen er allemaal van: een stralende en vooral gladde huid. Maar zo makkelijk is dat nog niet. Daarom delen we in dit artikel de belangrijkste tips!

Verbeter uw dieet om een ​​betere huid te krijgen

Je weet dat junkfood niet goed voor je is, maar als je meer redenen nodig hebt om het wat rustiger aan te doen met die lekkere snacks, dan is hier een goede: Bewerkte voedingsmiddelen, alcohol en geraffineerde koolhydraten dragen bij aan de vernietiging van goede bacteriën en creëren een onbalans in je darmen. microbioom, wat leidt tot ontstekingen die zich ook in uw huid kunnen manifesteren.

Zorg dat je voldoende slaapt

Stress kan grote schade aanrichten aan je huid, vooral als je je lichaam niet toestaat te rusten en te herstellen van de dagelijkse sleur. “Je lichaam herstelt zichzelf en herstelt van dagelijkse stress terwijl je slaapt, dus als je niet genoeg slaap krijgt, kan dit vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken”, zegt Dr. Prather.

een gladde huid met deze tips
Wil jij ook een gladdere huid?

Zweet het uit met regelmatige lichaamsbeweging.

Je eet dus al meer groenten en slaapt beter, maar je reis naar een gezondere levensstijl en een gladdere huid is niet compleet zonder regelmatige lichaamsbeweging aan je routine toe te voegen. Bovendien is zweten ook een geweldige manier om de poriën van vuil te verwijderen! Lees onze blog voor meer beauty tips.

Hydrateer je huid van binnenuit

Afgezien van het helpen om gifstoffen uit je lichaam te spoelen, zegt Dr. Guanche: “Hoe meer water je drinkt, hoe meer gehydrateerd en voller je cellen worden. De metabolische processen in de cellen kunnen het meest efficiënt werken.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *